Friday, 21 November 2008


Strömsön Matias lupasi kiinnittää neulegraffitini Vaasan missä kuvaavat ohjelmaa. Siellä se nyt sitten on, Vaasan Västervikissä.

Matias from Strömsö promise to take this knit graffit to Vaasa where they film the show. There it is now at Vaasa's Västervik.

11 comments:

Elsa said...

http://solutasolla.blogspot.com/2008/11/merkkej-kaiteessa.html neuleesi kuva blogissani. Toivottavasti et pahastu.

sea said...

En toki! Kuvahan on sinun ottama. Toki on aina kiva jos mainitaan jutussa tai blogin osoite näkyy, mutta se on sinun ottama kuva joten se on täysin sinun asia. :)

Elsa said...

laitoin linkin :)

Anonymous said...

Hei,oletko tullut ajatelleeksi,että kiinnittäessäsi esim.julkisen tilaan portaiden kaiteeseen neulegraffitisi,sen puhdistaminen siivoojalle vaikeutuu kovasti...Muuten kyllä ovat ihan kivan näköisiä.Käytkö itse poistamassa ne,jotka ovat menneet likaisiksi?

sea said...

Missä tiloissa putket ja kaiteet putsataan? Pihalla olevia tuskin ainenkaan, sisätiloissakin hyvin harvassa. Yleisesti ottaen neulegraffittini myös liikkuvat kaiteessa joten jos välttämättä haluaa putsata alta, se onnistuu.

Tarkkailen epäsäännöllisen säännöllisesti tekeleitäni ja poistan kyllä jos menee tosi huonoon kuntoon.

Orifame Senja said...

Olen seurannut blogiaisi pitkään. Loistavia ideoita! Haluan palkita blogisi. Palkintosi on noudettavissa blogistani.

sea said...

Kiitos kovasti tunnustuksesta. :)

ANna said...

tiedätkö koska Strömsö-jakso tulee ulos? Mainitsin sinut jokin aika sitten blogissani, siitä taitaa kyllä olla useampi viikko. Merkintä graffitista, luonnollisesti :)

sea said...

Ei mitään tietoa. Itselläni strömsöt menee nauhalle kaiken varalta. :D

Kiitos maininnasta, taisin sen lukeakin. :)

ANna said...

oho, huomasin vasta nyt, että olin jo aiemmin kommentoinut tuota toista postia. En muistanut mokomaa. Sori tuplapostauksista siis! Taisin olla vähän innokas ja kärkäs :D

sea said...

Enpä minäkään asiaa huomannut. :D