Wednesday, 19 November 2008

shining star


Koska messut on ohi halusin sijoittaa tämän suloisen tähden uuteen paikkaan. Tietysti olisin voinut jättää sen messualueelle, mutta koska tahdon tuon heijastintähden käyttöön ajattelin viedä sen kaupungille.
Eli jos löydät tämän Keskustorilta saat ihan luvan kanssa irroittaa tähden ja laittaa sen heijastamaan päivääsi. Tuon tilalle sitten uuden heijastimen. :)


The exhibition is over so this cute star is relocated. If you find this at Keskustori you can take this reflector star to shine your day. I'll replace it with new reflactor if someone takes it. :)

4 comments:

Elsa said...

Tänään näin tämän. Tähti oli kadonnut, mutta muuten paikallaan. Tarkoituksenani on blogata katu-ja ympäristötaiteesta piakkoin, joten nappasin valokuvankin tagista.

sea said...

Hienoa kun kerroit! Täytyy viedä paikalle uusi tähti. :)

Henriikka said...

Hei, minä kävin nappaamassa perjantaina tuon tähden! :D Olisin kertonut ryöstöretkestäni jo aiemmin, mutta olin lähdössä viikonloppureissuun anoppilaan, eikä siellä ole nettiä.

Tähti pitää minut nyt turvassa pimeinä iltoina. (mikä sattuma, että tarvitsinkin heijastinta) :)

sea said...

Ihanaa, että tähti on mennyt jollekin joka sitä tarvitsee! Pelkäsin jos josko joku teini olisi sen repinyt ja viskannut maahan.