Sunday, 16 November 2008

Messut meni hyvin, Strömsön Matias oli haastattelemassa ja hauskaa oli. Kiitos kaikille kuuntelijoille! Bongailkaa ahkerasti neulegraffiteja. Ja lankoja saa lahjoittaa. ;)

Matias lupasi myös viedä yhden neulegraffiteistani Vaasaan joten odottelemme kuvia siitä.

12 comments:

Anonymous said...

Moi! Olin katsomassa sua Tampereella, ja ihastuin samantien neulegraffitteihin. :> Ovatko ne ihan laillisia? :D Ja otetaanko niitä pois?

sea said...

Tämä on se hyvä kysymys mihin kukaan ei vielä ole selvittänyt vastausta. :D
En oikeasti tiedä onko ne laillisia, periaatteessa kai ei, mutta toisaalta ne saa saksilla pois? Mulla on reilu kolmenkymmentä tekelettä ja noin kymmenen on otettu pois. Luulen paikan vaikuttavan, tosin ei aina. Aika rauhassa ovat siis saaneet olla. :)

Anonymous said...

Moi, tulinpa kertomaan, että bongasin yhden neulegraffitin messuilla. Oli hauska huomata se siellä - vessan edessä olevassa "ritilässä".
Tytär ihmetteli, että miten se on siihen saatu :).
Olisinpa hoksannut tulla kuuntelemaan, mutta kun olimme koko aamupäivän siellä A-hallissa . Höh, no joskus toiste sitten.
Niin, ja lippujakin olisimme voineet käyttää ...

Anonymous said...

Hum, pitääkin käydä lankakasa läpi. Sinulle on tunnustus blogissani.

sea said...

helmis: Bongasitte sentään yhden neulegraffitin. Jos Tampereella asutte niin tehän voitte lapsen kanssa katsella karttaa ja pitää vaikka neulegraffitimetsästyspäivän ja etsiä mahdollisimman monta. ;)


khr: Kiitos tunnustuksesta! :)

ANna said...

moi! onko tietoa koska se oikein tulee Strömsössä? Olisi kiva bongata neulegraffitijuttuja telkkarista, etenkin kun Strömsön asenne on niin loistava :D (pitäis siis varautua etukäteen kun ei omista telkkua..)

Matleena said...

Kiitos, kun lähetit liput! Palaan asiaan spostissa.

Meidän piti kaupungilla etsiä graffitejasi, tehtiin oikein lista sitä varten, mutta eipä muistettu ottaa sitä mukaan kaupugille. :( Mutta Metson porraskaiteessa (ainoa paikka, jonka muistimme)sellainen kuitenkin oli paikallaan. :)

sea said...

ANna: Ja-a, en yhtään tiedä koska tulee vai tuleeko ollenkaan.

Matleena: Ole hyvä. Ensi kerralla sitten neulegraffitikierrokselle. :D

Irkku said...

HEI!
Kysyin tätä jo jonkun palstalla. Miten sä merkkaat neulegraffitisi? Laittaisitko vaikka kuvan? Ja mitä välii onko laitonta? Mullakin on kasa lankoja ja aion täällä pääkaupunkiseudulla levittää sinne tänne neulegraffiteja. Mikä ällöttävän pitkä, epäsuomalainen, sana! Miksei ne ole NEULETAGEJA? Sopii hyvin käsityöharrastajalle!

Toinen rinnasteinen homma on guerillagardening - onko sille edes suomeksi nimeä? Sissiviljely...? Sen voi yhdistää mukavasti palstaviljelyyn...

sea said...

Mä kirjoitan ihoteippiin (kankainen) blogin nimen ja ompelen sitten sen neulegraffitiin kiinni. Se tuntuu ainekin jotenkin kestävän säätä. Yritän muistaa seuraavaa tehdessä kuvata sen. :)

Neuletagi olisi kanssa ihan ok sana, itse käytän toisinaan neulegraffis sanaa, se on jotenkin söpömpi. :D

Guerillagardening?! Mitä se on? *googlaamaan*

Irkku said...

Guerillagardening, mitä lie sissiviljelyä tai vastaavaa. Idea on se, että joku joutomaa, epäsiisti tai ankea paikka vallataan siten, että sinne istutetaan jotakin. Mä esimerkiksi laitoin taloyhtiömme pihamaalla ison kiven kylkeen kolme päivänkakkaratupasta, koska 1) kiven ympäristössä oli vain huonosti kasvavaa nurmikkoa 2) mun kasvimaalla on ylitarjontaa päivänkakkaroista. Yks mun ystävä sanoi, että nyt joku luulee, että lintu kakki siemeniä siihen...

Jonnekin vois ripotella unikon-, lemmikin tai muita siemeniä. Rikkaruohot kannattaa ensin kitkeä huolella!

Mun mielestäni sekä neulegraffitit että sissipuutarhanhoito on molemmat positiivista kansalaistottelemattomutta - myönteistä "ilkivaltaa".

sea said...

Googlasin joo tuota. Aika veikeä idea! Voisin vaikka harrastaa tuollaista kun tykkään laittaa parvekettakin. :)