Friday, 14 November 2008

cranberry


Tämä löytyy myös siis Pirkkahallista Kädentaidon messuilta. C-hallissa aikalailla keskellä hallia (kai).


This is too at the Pirkkahalli at the exhibition. C-hall somewhere at the middle.

4 comments:

Bluesea said...

Hei, tämä cranberry on erityisen herkullinen. Sopii niin hyvin tuohon penkkiin!

Mun on pitänyt kysyä sulta, että onko sinusta ihan luontevaa käydä ompelemassa neulegraffitejasi paikalleen? Itse olen jotenkin vähän nolona (mitä toi mummo tuossa oikein puuhaielee?), ihan kuin tekisin jotain rikollista. Mistähän se johtuu?

sea said...

Tää loju laatikossa tovin kun oli minusta jotenkin ruma. Piti neuloa se tuolla ihan muualle, mutta ei ollut sitä paikkaa enää (kun olivat siirrelleet messujen rakenteita) ja pistin sen tuohon kun se siihen kokonsa puolesta toimi. Sopikin siihen hyvin eikä ole yhtään niin ruma enää. :)

Ei se ihan luontevaa aina ole. Aluksi yritin ommella salassa tai muuten sukkelaa, mutta nykyään en enää jaksa vaivata päätäni asialla. Monesti ihmiset ihmettelevät ja tulevat kysymään mitä teen, silloin kerron ihan rehellisesti mistä on kyse. :D

Irkku said...

Entä miten sä laitat sun nimilapun? Mäkin taidan alkaa guerilla-neulojaksi! Suomenkielinen neulegraffiti-nimitys on liian kömpelö ja suuhun sopimaton. Neuletagi olis paljon parempi!

sea said...

Nimilaput on apteekista saatavaa muovimaisempaa ihoteippiä johon kirjoitan tekstin spriitussilla, lopuksi ompelen lapun työhön.


Neulegraffiti on kyllä hieman hassu nimitys, mutta olen tyytynyt siihen kun se on suora suomennos.