Wednesday, 19 November 2008

bunny coat


Tasapainottaakseni neulegraffiti karttaani (oikealla) suunnittelin yhden tekeleen viemistä Lentävänniemen perukoille. Hyppäsin siis bussiin 16 ja köröttelin päättärille asti. Muuten hyvä, mutta alue osottautua todella ankeaksi ja hiljaiseksi! Pelkkiä kerrotaloja, ei ihmisiä tai kauppoja missään!


Lopulta laitoin tämän suloisen takin pyörätelineeseen. Ehkä siitä menee ihmisiä edes joskus ohi? Tämä löytyy Lielahdenkadun ja Jänislahdenkadun risteyksestä, tien toiselta puolelta. Bussi 16 jättää ihan viereen. Kuvassa näkyy valkoinen kyltti "Jänisbaari".


I wanted to take one knit graffiti all the way to Lentävänniemi to balance my map (see right). Good idea, but the where only big apartment buildings and empty streets! Finally I sew this to near the junction of Lielahdenkatu Street and Jänislahdenkatu Street. There is buss stop for buss 16 next to this. The white sigh shown in the picture says "Jänisbaari" (bunny bar).

15 comments:

Villikissa said...

Tämä on todella suloinen!

aleksi said...

ootko ajatelut että helsingissä ainakin kun on tää nollatoleranssi homma niin pahimmillaan joku innokas yksityisen vartiointiliikeen mies voi innostua pamppunsa kanssa ja pääset putkaan yöksi.?

siivoislaskujanhan tosta nyt ei tuu

sea said...

Tästä tuli yllättävän hyvä! Olin ihan epätoivon partaalla kun kiertelin kylmissäni ympäriinsä enkä löytänyt mitään paikkaa, saati puuta johon tämä sopisi. Tuohon se oli ihan väärän kokoinen, mutta pienellä säädöllä (kiristyksillä) se istui siihen. :)

sea said...

Onneksi asun Tampereella! Mjoo, jos joku poliisi (vartija ei minua putkaan voi laittaa) todella haluaa minut putkaan laittaa tuon takia niin sinne sitten. Jos tuosta tultaisiin sanomaan kun ompelen paikalleen niin minulla on kyllä sakset mukana ja voin poistaa tekeleen heti.

Irkku said...

Missä noi kuvat on?

aleksi said...

jooh.. mutta ei se siitä poistamisesta olekaan varsinaisesti kiinni.. tuohan on toisen omaisuuden vandalisoitia.. vaikka se nyt joku putken pätkä olisikin :)

antaahan joku kärhämä kummasti uskottavuutta :D

sea said...

Irene: Lentävänniemestä, läheltä bussin 16 päättäriä, Jänislammen läheltä. Merkitsin tuon juuri tuohon karttaan joka on oikealla. :)

aleksi: Joo, eihän se varsinaisesti olisi sama juttu, mutta luulisi leppyvän? Enkä muutenkaan usko, että poliisi ainenkaan jaksaisi ottaa asiaa kovin vakavasti. Eiköhän niillä ole suurempiakin rikollisia putkien täytteeksi. :D Taito-lehden toimittaja lupasi ottaa selvää onko tuo miten laillista. Jos poliisi sen hyväksyy lupasin viedä "poliisi" tekstillä varustetun neulegraffiksen poliisilaitoksen lähelle. ;)

aleksi said...

mun mielestä täälä on pidätetty kyllä ihan ihmisiä jotka on jättänyt vastaavaa streetart kamaa ympäriinsä.. jos ei muuta niin onhan se roskaamista.

en siis vastusta tätä mitenkään, mutta tuo että jossain harrastelehdissä on esillä on musta hassua. tai olihan tarratkin ensin esillä ja sitte 7 ihmistä otetiin kiinni järjestäessään näyttelyä niistä.

sea said...

Niin, vähän kaksipiippuinen juttu. Toisaalta onhan se sotkemista ja rikos, mutta toisaalta... Jos poliisi olisi yhteydessä ja jotain ongelmia tulisi voin kyllä tosiaan käydä poistamassa kaikki.

Toisaalta olen ollut omalla nimellä esillä Aamulehdessä, Ajankohtaisessa kakkosessa ja useammassa muussa lehdessä sekä viimeeksi Kädentaidon messuilla. Jos poliisilla olisi ongelma noiden kanssa niin luulisi, että olisivat jo huomauttaneet? Jokaisessa neulegraffitissa on kuitenkin blogin osoite ja täältä löytyy taas sähköposti ja lehdissä on tosiaan ollut ihan oikea nimeni.

Taito-lehti ja Suomen käsityöopettajat lienee haluaa levittää neulomisen ilosanomaa. Kouluissakin ovat saaneet oppilaat innostumaan. :D

Matleena said...

Ihana takki, piristää varmaan monen mieltä siellä "korvessa". Niin kuin kaikki muutkin kiinnittämäsi.
Minä kyllä muuten uskon, ettei poliisilla ole kovin suurta intoa tällaisiin juttuihin, jos ei joku mene valittamaan ja esittämään jotain vaatimuksia.

Anonymous said...

Oi miten ihana!

verano said...

Ihana neuletakki pyörätelineellä!

Tuosta ohi kyllä kulkee väkeä, jotka Reuharinniemestä kävelevät 16:n pysäkille keskustaan mennäkseen. Itsekin olen kyläillessä muutaman kerran ko telineen ohi kulkenut. Pitääpä muistaa seuraavalla kerralla pitää silmät auki tuossa kohtaa :)

sea said...

Matleena: Tuo oli itseasiassa alunperin vähän ruma lötkäle koko takki, mutta tuolla kiristelyllä siitä tulikin aikas söpö. :)
Joo, jos poliisilla olisi jotain sanomista niin kai ne olisi jo sanonut?

isosiskosi: Kiits. :)

verano: Hienoa jos kulkee! Mulle kun tuo Lentävänniemi on ihan outoa aluetta, ensimmäistä kertaa siellä olin. Tosi vaikea tietää missä ihmiset kulkee, siksi kaipasin jotain kauppaa tms jonka luokse olisi laittanut. Hypättyäni tuosta sitten bussiin lähtiessä kotiin huomasin, että mutkan takana olisi ollut kauppa, baari ym. :D

Jenni said...

Hei olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, aivan ihania neulegraffitteja.:) Itsekin innostuin näitä tekemään :D

sea said...

Kiitos. Lisää tekijöitä kaivataankin, joskus tuntuu, että on ihan pöljä kun kukaan muu ei näitä tunnu tekevän. :D