Tuesday, 14 April 2009

noooo!

Vein tänään Metsolle bookwormin takaisin, tein sille kotona uudet silmät kun joku vei edelliset. Samalla jouduin todistamaan jotain todella järkyttävää. Ensimmäinen neulegraffitini on viety! Syyllinen on tod.näk. Metson puisto-osasto. En voi uskoa tätä! Eikä! Oikeasti.

*****

I took the bookworm home last week to fix his eyes (someone ripe them off and I made new ones). Today I return to sew him back in his place. But I notice something shocking. My first knit graffiti had been removed! Noooo! I think it was the library's garden maintenance that took it.

2 comments:

Bluesea said...

Jollain lailla varmaan just se ensimmäinen neulegraffiti on sellainen, jolla on erityismerkitys. Harmin paikka, että sinun ensimmäisesi on viety!

sea said...

Olihan se oikeasti aika shokki. Meni varmaan 10min ennen kuin uskoin, että se on todella viety. Toisaalta se kerkesi olemaan paikallaan heinäkuusta asti joten pieni shokki ei lienee ihme. :)

Harmittaa myös kun se oli vähän semmoinen mittari minulle. Sen avulla pystyi arvioimaan millaisessa kunnossa muut neulegraffitit ovat.