Tuesday, 24 June 2008

pink and green tiger

Ihailtuani tuota Masqueraden tiikeripötkylää tovin en voinut lopulta enää hillitä sormiani.

Ötökkä syntyi pari päivää sitten. Ohje omasta päästä kokeilemalla, vartalo suoraa, korvat virkattuja pylväitä, häntä virkattu. Hieman meni kokeiluksi etenkin silmien kohdalla ja kirjaillessa knitta! kylkeen. Minä tommosia osaa oikeaoppisesti! Hieno siitä kuitenkin tuli, ainenkin noin ensikertalaiselle. Mätkäsin sen ensin tuohon oman parvekkeen kaiteeseen jotta sain kunnon kuvia.


Jännin kohta tietysti oli kun tuo tiikeri piti neuloa kiinni julkiselle paikalle! Olin jo ennen tekoa päättänyt piristää Tampereen pääkirjaston Metson kaidetta tuolla. Metson väki voisi jopa ymmärtää tuollaista taidetta. Homma osottautui luultua helpommaksi! Siinä olevinaan nojailin kaiteeseen ja suhautin neulalla menemään...tuskin kukaan ohimenevä taisi tajuta mitä tein. Vihellellen kirjastoon ja ulos tullessa naamalle "ooo mikä tossa on?"-ilme ja pari kuvaa.


My first knit graffiti!
Tampere main public library - capercaillie

6 comments:

Anonymous said...

Tämäpä kyllä kolahti mullekin :) Heti mielessä välkkyi paikkoja, johon haluaisin kiinnittää....
Vähän hassu (?) kysymys: pitääkö näihin aina kirjailla tuo knitta ?

sea said...

Hih, miten sä tänne löysit vaikken edes kerennyt mainostamaan tätä blogia? :D

Ei ollenkaan hassu kysymys, minäkin pohdin pitään miten jotenkin merkkaisin mistä on kyse kun Suomessa harva varmasti tietää mikä tuo tuollainen on. Itse laitoin sen knitta kun en oikein muuta keksinyt, mutta uudempaan (ja jos tuo tiikeri tuolla vielä on siihenkin) aion liittää blogin osoitteen. Sitä harkitsin jo alussa, mutta en oikein tiennyt miten. Pahviviritelmät kastuvat ja laminointiin ei ole mahdollisuutta minulla. Masqueradella on kauniit nauhat, mutta nekin maksaa liikaa minun kukkarolle ainekin toistaiseksi. Eilen surffasin ideoiden perässä ja jossain kehotettiin käyttämään nimikointiin sellaista paksua sairaalateippiä. Semmoista valkoisena löytyikin laatikosta ja nyt aion kokeilla sitä. Katsotaan kuinka käy. Lavuraarin pesutestin ainekin läpäisi. :)

Anonymous said...

I saw this as I left the library today, and in an odd sort of way, it made these rainy past week brighter. I'm looking to see more of this graffiti around Tampere, and I hope that it will spread more smiles throughout the city :)

sea said...

If it brought a smile in to your face it has done it's job! :D
I just left another one today (see the nwe post) and I promise to make more. :D

ktw said...

Ei vitsi, tätä on pakko itekki alkaa ''harrastaa'' kun muutenkin lanka ja virkkuukoukut/puikot pysyy hyppysissä! Ja ajattelin, että merkkini olisi ktw:))

sea said...

Hienoa saada uusi neulegraffaaja! Laitahan linkkiä blogiin niin voin seurailla sinun tekosiasi. ;)