Tuesday, 14 April 2009

west pom pom


Jäi mieltä kaivamaan tuo Länsitori kun ajoin aiemmin siitä bussilla ohi. Piti palata laitamaan tämä sinne. Tesomankatu 2


I saw this Länsitori place at the buss last time, I just had to go back. Tesomankatu Street 2.

6 comments:

Jenni said...

Tosi kauan se sun ensimmäinen neulegraffiti sai olla. Toivottavasti kesällä noi siistijät ei oo liian ahkeria poistelemaan noita, "tunnolliset" kesätyöntekijät kun pääsee vauhtiin.:D

sea said...

Pistin postia puisto-osastolle ja ilmeisemmin kyseessä ei ollutkaan heidän porukkansa! Ihmettelen kyllä kuka se on vienyt, luulisi, että olisi häirinnyt jo aiemmin? Vai liekö joku pitänyt sitä jo liian nuutuneena?

Jenni said...

Huh, ei ollut puisto-osasto.:D Eli ehkä pienempi todennäköisyys että niitä siivotaan pois..

Voi olla että joku piti sitä liian nuutuneena tai halus kotiin sen.:D

sea said...

Salaa toivon jonkun ottaneen sen siitä kotiin ja vieneen pesuun, tuoden sen takaisin myöhemmin. ;)

Anonymous said...

Hihii, olin Tesoman Tiimarissa töissä ja näin kun kiinnitit West Pom Pomia :) Se on ensimmäinen neulegraffiti jonka olen nähnyt livenä ja piristi mukavasti hiljaista työpäivää. Kiitos!

sea said...

Just perjantaina Vartin toimittajalle naureskelin puhelimessa miten kukaan ei kiinnittänyt muhun mitään huomioita kun tuota laitoin. :D Se on niin hämmästyttävää miten ihmiset ei tulekkaan sanomaan mitään vaikka keikut jollain korokkella keskellä ostoskeskusta!
Mä muuten itse piipahdin siinä Tiimarissa ennen kun kiinnitin tuon. Kävipä mielessä, että jos kauppoihin laittaisin neulegraffiteja laittaisin Tiimariin. :)