Thursday, 6 August 2009

city holes


Jätin tämän ns citykäytävälle eli kujalle joka yhdistää Hämeenkadun ja Hallituskadun (Hämeenpuiston ja Näsilinnankadun välissä).


This is at citykäytävä that is a short alley between Hämeenkatu Street and Hallituskatu Street (between Hämeenpuisto Street and Näsilinnankatu Street).

4 comments:

Lissu said...

Pinkit valmiina lähtöön maanantaina.

sea said...

Olitpa sukkela. :)

Mari said...

Hei!
Välitän blogiini tulleen viestin tapahtumasta, jossa voisi neuloa graffiteja yhdessä. Tapahtuman järjestäjän yhteystiedot saa halutessaan minulta.
T:Mari, Knittag

"Hei!
Olen törmännyt tähän "villitykseen" eilen illalla ensimmäisen kerran. Suunnittelemme Humppilaan 4.9. taiteiden yötä ja eilisessä ideapalaverissa eräs opettaja toi lehtileikkeen Forssan lehdestä, jossa kerrottiin sinusta Mari. Nyt olen hulluna kaivanut lisää tietoa tästä jutusta. Minäkin lukeudun niihin ihmisiin, joista on hauskaa neuloa ja virkata, mutta aika/hermot ei riitä mihinkään suuritöiseen :) Tämähän olisi minun juttuni! Joka tapauksessa päätimme ottaa yhdeksi taiteiden yön ohjelmaksi neulegraffitien tekemisen. Eli Juhlatalon takapihalla on nuori koivikko, joka olisi tarkoitus "pukea" talviasuun... Mitä kautta minun kannattaisi teille pidempään asiaa harrastaneille asiasta infota? Tässä olisi tapahtuma, johon olisi kohtuullinen ajomatka kaikkialta Etelä-Suomesta (alle sata km Tampereelta ja Turusta ja vähän reilu sata Hesasta ja Porista)"

sea said...

Kiitos. Valitettavasti Humppila on ehkä himpun kaukana kuitenkin minulle. Rahat on tosi vähissä. :( Jos te muut menette niin pitäkää hauskaa ja laittakaa kuvia esille. :)