Friday, 27 March 2009

shine yourself - final one


Lopullinen Shine yourself, tätä heijastinta ei siis voi irroittaa ja ottaa omaksi. Kiitos kaikille jotka heijastimen otti. Pistäkää ihmeessä kommenttia ja jos on valokuvia näkisin niitä mielellään. :)


This is the final Shine yourself, no more reflectors to take. Thanks to everyone who took one, I'd love to hear from you and see pictures where the reflectors are in use. :)

12 comments:

Lissu said...

Kuinka monta mukaan otettavaa heijastin-graffitia meni toisten mukaan? Jos ehdit kuikuilla tämän päivän Tifosa-blogiani, huomaat kuinka olet innoittanut myös minua.Lissu

sea said...

Kuusitoista taisi olla, plus kymmenkunta tilattiin blogin kautta, että muutama tuli tehtyä. :D

Pitää käydä kurkkimassa.

Tiiainen said...

Bongasin tämän ihastuksen perjantaina, ja sitä kautta päädyin blogiisi... Vallan nousi hymy huulille.

sea said...

Tuo on kieltämättä aikas söpö. :)

elinarsku said...

vähän kiva idea! huomasin vihreän neuleen hämeensillan kaiteessa pari viikkoa sitten, otin kuvan kännyllä ja tänään vasta muistin että piti katsoa mikä juttu tää oikein on. sai hymyn ainakin mun huulille! harmi et olin vähän myöhässä. noi heijastimet meinaa näyttää aikas herkullisilta! :)
olis kiva nähdä tuollanen annalankadun pysäkillä, siinä tupsulan kohalla.

sea said...

Ehkä mä ensi talvena sitten taas innostun tekemään uusia heijastimia. Katsellaan. :)

Pitäskö sinne Tupsulan kohdalle tehdä tupsullinen neulegraffiti? Annettasko sen sitten olla rauhassa vaikka oltasi kuinka kännissä? ;)

Ida said...

Heh, me kaverin kanssa nähtiin tuo 28.3, kun oltiin Kuplimassa siellä Tampereella, mutta seuraavana päivänä (ellei jo samana?) oli sen naaman tilalla sellainen punainen vilkkuheijastin, tähden muotoinen.
Hauskoja nuo. Sääli etten ainakaan täällä Vantaalla ole kahta kertaa samaa nähnyt, otetaan pois niin nopeasti.

sea said...

Vilkkuheijastin? En ole tuon kiinni ommellun vaaleanpunaisen kummituseläimen jälkeen laittanut yhtään heijastinta. Tuo kummituseläin itseasiassa oli otettu irti (saksittu kenties) ja vasta tänään vein siihen uuden kummituseläimen. Onkohan joku muu tuonut siihen heijastimen? :D

Hanna Takala said...

On pitänyt käydä kertomassa, ettei ole enää mitään jäljellä tolpassa. Viikon verran on ollut tyhjää kun töihin olen kävellyt.

sea said...

No voihan! Juuri tulin bussilla kotiin josta olisin nähnyt onko tuo paikallaan enkä edes katsonut kun oletin, että on. Pitää vapun jälkeen käydä tarkastamassa vahingot myös niistä kahdesta muusta jotka on Koskenrannassa.

Tiina said...

Mä kanssa huomasin, että neulegraffitti oli häippässyt sillankaiteesta. :/

sea said...

Joo, vappu vei tämän ja sen toisenkin Koskipuistosta. :(