Saturday, 21 March 2009

blue train


Pikajunassa 707, kulki tänään väliä Kouvola-Kuopio. Liekö sama joka kulkee muina päivinä Kouvola-Oulu väliä? Vaunun numero 27008 (oletan sen olevan vaununumero).


At the train 707, it went from Kouvola to Kuopio today, but it might be the same that goes Kouvola-Oulu Sun.-Fri. Carriage 27008 (I think that's the number).


7 comments:

Terhi / Hupsistarallaa said...

Suloinen! :]

sea said...

Ihan kiva se on, tosin oli vähän kursiminen kun oli niin iso. :D

Anonymous said...

tuota, näin jutun sinusta ja haluisin ihan hirveästi tähän hommaan mukaan. Saako kaikki liittyä? Onko jokin isompikin yhteisö takana, vai oletko sinä puuhanaisena?

Elegia said...

Onpa söpistys, ihan uudella mielellä muuten katselen nykyään ympärilleni :) Tuo onkin varsinainen reissuneule ;)

Vilijonkka said...

Ensivisiitillä. Nää sun graffitit ovat aivan mahtavia!!! Kiitos hyvästä mielestä! Siinä on tymatkalaisilla pähkinä purtavaksi.

sea said...

Anonymous: Ei tämä ole mikään salaseura tai kerho, "mukaan" pääsee ihan vain tekemällä oman neulegraffitin ja vielämällä sen kaupungille. Hienoa toki on jos julkaiset kuvan siitä blogissasi ja jos oikein uskallikko olet jätät neulegraffittiin vielä urlin blogiisi. :)
Jokainen siis ylläpitää omaa blogia ja omia neulegraffiteja, tai no, voisihan sitä kai yhdistäytyäkin jos tahtoisi. :)

sea said...

Kiitos Elegialle ja Vilijonkallekin kommentista. Kun tuota neuloin siinä jo joku kuopiolainen (?) pappa katseli mitä ihmettä tuo tyttö tekee. :D