Friday, 6 February 2009

catdog kiss


Mietin pitkään laittaisinko nämä sellaisiin kaksikahvaisiin penkkeihin (selkänojana kaksi kahvaa), mutta aina kun semmoiseen bussiin menin oli lastenvaunut paikalla! Enkä tahtonut Hervannan linjoihin laittaa kun 30 on jo.


This finally got it place. Not where I wanted, but nice place still. :) I wanted to put it in the handle (on the seat) that has two separate handle, but every time I was in buss that had it (not the ones that goes Hervanta, because buss 30 already have one) there where prams in the way!


Tämä on nyt siis tänään bussissa 12 joka kulkee Keskustori-Hallilla. Numero on 214, numeron näkee etuoven vierestä, sisällä etuosassa sekä bussin takapuolessa.

So, this was today at buss 12 that goes from Keskustori to Hallila. The buss number is 214. You can find the number next to the front doors, inside somewhere at the front of the buss and if you miss the buss you see it in it's butt. ;)

21 comments:

Anonymous said...

Hauskat ovat ja hauskassa paikassa!

sea said...

Harmittaa hieman ettei ne tulleet siihen M:n malliseen selkänojakäsijuttuun, siinä ne olisi olleet lähellä, mutta ei kuitenkaan samassa, ihan kun kissa ja koira. :)

Terhi / Hupsistarallaa said...

Oi, miten suloiset! :)

Hui, mä en varmaan bussis uskaltais laittaa ellen oisi ainut matkustaja tai et kaikki muuti istuis mun edessä.

sea said...

Tuo lähti Keskustorilta kun kiinnitin nuo, ei ollut keskellä päivää paljoa ihmisiä kyydissä. Plus tuossa oli lastenvaunupaikalla penkki joten, eipä kukaan kiinnittänyt pahemmin huomiota kun istuin penkillä ja vähän neulalla huiskin. :D

Jenni said...

Suloiset.:)

sea said...

kiits.

Anonymous said...

Oi, neulegraffitit on huippujuttu! :) Ootkos nähnyt maailman ihanimman puun, joka on melkein latvaan asti neulottu? :)

Anonymous said...

http://ainolouhi.com/art.html siellä se on!

sea said...

Olen nähnyt useitakin puihin tehtyjä valtavia neulegraffiteja, kuvina siis. Suosikkini on pitsipuu. Jos vaikka saisi joskus tehtyä edes pienen tuollaisen. :)

Anonymous said...

No tuossa meijän pihalla olis luumupuita jotka tarviis lämmitystä :) Ja ne ei oo isoja :)

sea said...

Hih, missäs asut? ;)

Pihla said...

Tallessa ovat ainakin vielä viime viikolla :) Joka kerran niitä ihastelen, kun samaan bussiin satutaan, ja usein näin käykin :)

sea said...

Oi! Kiva. Itse en ole samaan bussiin istunut kertaakaan. :)

Onko ne vielä ehjiä? Korvat, silmät ym. tallessa?

Anonymous said...

Minä näin nämä tiistaina! Oli kurja päivä menossa mutta bussimatka keskustaan pelasti koko päivän kun huomasin nuo! On ne ihan ehjiä vielä korvineen ja silmineen kaikkineen! Oli muuten linjalla 30 tuo bussi tiistaina ja hyvä että oli niin muistin taas että maailma ei olekaan niin kurja paikka :)

sea said...

Kiva, että piristi. Uskomatonta, että silmätkin on tallessa. :)

N said...

Hei, oletkohan mahdollisesti laittanut Hervannan bussiin numero 39 myös tällaisia, sillä siellä on mielestäni nyt muutaman kerran ollut tuollainen vaaleanpunainen otus. :> Harmi etten huomannut katsoa bussin numeroa.
Kivoja ovat, hymyilyttää jo heti aamusta kun nuita näkee. :)

sea said...

Olisko kyseessä bus bunny? Muita kun nämä en ole laittanut.

Petra said...

Matkustin kissan ja koiran kanssa viime viikon perjantaina. Myöhäistyin omasta bussistani nro 19, ja hyppäsin vaan seuraavaan, mikä tuli vastaan, uskoisin sen olleen 18 tai 16. Eli paikallaan on edelleen, tosi kiva juttu :)

sea said...

Hienoa! Oliko korvat, silmät ja hännätkin tallessa? Pikkusisko sattui eilen samaan bussiin pupun kanssa, joten sekin on tallessa. :)

Petra said...

Voi apua, emmie muista, kyllä ne minusta hyväkuntoisilta näyttivät :)

sea said...

Hienoa. :)