Monday, 23 February 2009

thirty torned apart


Tulen niin kiukkuiseksi tälläisestä! Revi koko neulegraffiti irti jos et tykkää, mutta älä riko! Kävin tänään saksimassa koko tekeleen pois, enkä vie tilalle enää yhtään uutta. Olkaa ilman!

This makes me so mad! Rip the whole knit graffiti off if you don't like it, but don't sabotage it! I took this off today and I'm not going to put a new one on the place. Blame yourself!

13 comments:

Elisa said...

No voi harmi. Se kun oli niin kiva siinä. Piristi kauppamatkaa kummasti. Toivottavasti tilalle tulisi jotain muuta muualle Pohjois-Hervantaan.

Jenni said...

Harmi tollanen.:/ Ja kun toi näytti olevan vielä tosi isokin neulegraffiti. On se kumma et tollasia revitään! Tosiaan ottais sit kokonaan pois jos ei tykkää.

Onko sun tekeleitä otettu paljonki pois?

sea said...

Ellu: Mäkin tykkäsin kun itsekin kuljen tuosta ohi useasti. Täytyy katsella josko jonnekin muualle näille kulmille laittaisi. Hervannan keskustassahan on yksi.

sea said...

Pötkylöitä: Oli aika iso joo ja piti oikein etukäteen mittailla jotta sai oikean kokoisen eli oli suunniteltu vartan vasten tohon.

13 sanoo "someone took me", mutta siitä puuttuu nyt kolme minun poistamaa ja Aamulehden poistama eli olisiko 17 poistettua?

Tiina said...

Bongailin pari sun neulegraffitiasi tänään. :)
Laitoin kuvia tänne.

sea said...

Kiva! Harmi kun ei ollut heijastinta. Mulla on ollut tosi vähän asiaa keskustaan joten tuo on ollut ilman varmaan tosi monta päivää ja tulee olemaankin. Voisin nyt lomaviikolla mennä muuten vain viemään heijastimen (niitä on valmiina), mutta bussikortin kausi on ummessa enkä viitsi ladata vielä kun ei ole muuta asiaa kaupunkiin. Perjantaina viimeistään vien uuden. :)

Villikissa said...

Tekisi mieli antaa potku persuuksille tuollaisille tuhoajille.Kun kuitenkin noihin menee aikaa ja vaivaa, ei tule aivan äkkiä valmiiksi.
Asiasta toiseen.Kiva kun osallistuit Anna Hyvän Kiertää-juttuun mukaan=D

Anonymous said...

Oisko joku koira pureskellu ku näyti olevan niin alhaalla?

sea said...

Villikissa: Niinpä. Sain kuitenkin paljon positiivistä palautetta tuosta, miten kiva se oli paikallaan. Ja ne jotka ei tekelettä halua omiin maisemiin yleensä poistaa koko hoidon. Epäilen siis syvästi hupi-rikkomista.


Anonyymi: Tekele oli tiukasti kiinni joten en tiedä saisiko koira siitä edes hampain kiinni. Näytti lähinnä siltä, että urli-lappu oli haluttu mukaan, mutta ei lähtenyt ihan niin helpolla. Vai oliko se sun koira? ;)

Anonymous said...

tosi ihania ja söpöjä nuo neulegraffitit! Toivottavasti jaksat ilahduttaa niillä ihmisiä vaikka osa ei osaisikaan arvostaa tätä katutaidetta.

sea said...

Yritän jaksaa. Onneksi teitä ihania kommentoijiakin on. :)

Elena said...

Jatka ihmeessa.
Tuntuu varmaan kutkuttavalta seurata, miten tekemisesi jatkavat olemassaoloaan sen jalkeen, kun ne kasistasi paastat.
Pitaiskohan kokeilla.
Mista noita tunnusnauhoja voi tilata?

sea said...

Kiitos. Enköhän minä jatka, tuohon paikkaan en vain vie enää. Jonnekin muualle päin pohjois-Hervantaan voi. Ehdotuksia kellään?

Tunnusnauhat eli urli-tagit (?) on ihan itsetehtyjä, ihoteippiä johon olen sprii-tussilla kirjoittanut nimen. :)