Tuesday, 24 June 2008

Siis hommahan lähti siitä kun näin Kaisa Lekan blogissa piirroksen jossa Kaisa oli bongannut neulegraffitin. Idea iski heti suoraa sydämeen! Tuohan on mieletön keino piristää ympäristöä ja käyttää korin pohjalle jumittuneet nysäkerät joille en keksi millään käyttöä. Villasukkiakin alkaa olla niin monet, että jotain muuta pientä voisi neuloa. Surffailtuani tuosta lisää infoa innostuin vain lisää. Masquerade on ollut ehdoton innoittaja! Ja ei kun neulomaan.

Pääblogissani jo yllytinkin neulojia mukaan, mutta yllytänpä vielä täälläkin! Koska en tiedä miten laillisia tuollaiset neulegraffitit on (voiko niistä oikeasti olla harmia kun ne saa saksilla pois?!) niin en kehota ketään neulomaan mitään kiinni liikennemerkkeihin tai muihin virallisen oloisiin. Noin muuten, käyttäkää mielikuvitusta, tämä ei voi olla kun hauskaa. :D

6 comments:

Villasukka said...

Tervetuloa Jyväskylään Suomen Käsityön Museoon - siellä on nyt näytillä alakerrassa (perusnäyttelyssä) Jkylän (ja muutama lähiseutulainen) neulojien neulegraffiti!

sea said...

Jyväskylä on minulle himpun kaukana, eikä ole oikein rahaa sinne matkata. Törmäsin kyllä googlaillessa tuohon. Olisi hieno nähdä kuvia itse näyttelystä! :)

Anonymous said...

Ensimmäinen näistä jonka olen huomannut! En kyllä tiedä onko se yhä paikoillaan.

sea said...

Tuo Metson? Oli ainekin pari päivää sitten vielä. :)

Anonymous said...

Moiks! Tämän näin parisen viikkoa sitten ja tutkastelin ja kummastelin että mikä ihme tää on..Sai hymyn huulille =)

sea said...

Tehtävä on siis suoritettu, hymy saatu huulille. :)