Saturday, 16 July 2011

video star


Sisko autoineen oli taas vierailulla joten käytiin tarkastamassa muutama vanhempi tekele. Heart to heart oli kadonnut, moo moo, colour-go-round ja one more life oli niin karmeassa kunnossa, että poistin ne. On more lifen tilalle jätin tämän video starin, colourin tilalle teen ehkä uudet jossain vaiheessa.
Tämä on siis Pispalan valtatie 58, paloasemaa ei kyllä enää ko kulmassa ole.My sister was visiting me (with her car) so we went to check a few older knit grattities. Heart to heart was taken, moo moo, colour-go-round, and one more life looked so terrible that I removed them. I replace on more life with this video star. I'll probably knit new ones to color-go-round at some point, don't hold your breath. ;)

So this is
Pispalan valtatie Street 58, sadly the fire station is not there anymore.

10 comments:

Lissu said...

Tulit niin elävästi mieleeni, kun näin Kiasmaan puiston puut. Mainitsin asiasta postauksessani Kiasma 1. Oletkos jo Kiasman tämän kesän näyttelyn nähnyt?

sea said...

Mun piti siihen kommentoidakin, mutta taisin unohtaa? Ei ole tullut Helsingissä käytyä tänä kesänä, enkä muutenkaan ole nykytaiteen perään niinkään (en kässää sitä ;). :)

Kim said...

Excelent!

sea said...

thanks!

Suvianne Lasanen said...

Ai että kun hienoja graffiteja!!
Mainio idea!!

sea said...

Kiitos, kunniaa ideasta en voi ottaa itselleni, mutta kiitos silti. :D

commuknittea said...

This is so great! love the beads

sea said...

Thanks! Knitting videotape was pure hell. :D

Mari said...

Aivan ihana! Videonauhaa olen muuten virkannut, mutten ole käyttänyt graffiteihin :)

sea said...

Mäkin yritin aluksi virkata, mutta meni niin hermo hetkessä. Neulominenkin oli tuskaa ja ommellessa tuota tuohon tolppaan pari reunimmaista silmukkaa hajosi. :D