Friday, 31 December 2010

Salon princess


Tämäkin Tammisaaressa. Raatihuoneentori 28.


This is at Tammisaari too. Raatihuoneentori 28.

***
Även denna i Ekenäs. Rådhustorget 28.

14 comments:

Jana said...

Moi!
En jostain syystä saanut kommentoitua Annin blogiin (en löytänyt edes koko nappulaa, olenko sokea???), joten kommentoin tänne. Noista joulukorteista: IHANIA!!
Mutta meidän kortti ei ole saapunut perille. :( Syytän Postia, koska moni muukin lähetetty kortti puuttuu. Aika hitaasti Posti kääntää nuo lähetykset uuteen osoitteeseen, elleivät ole hukkuneet jonnekin? Harmittaa, pöh!

sea said...

Siellä on postauksen lopussa semmonen "niin ja niin monta miumau", se on linkki kommentteihin. :D

Lähetin tosiaan teidän kortin vanhaan osoitteeseen... Hitsi, toivottavasti tulee perille vielä joskus! Mikähän Postilla oikein on. Porukat kiroilee kun niiden posti jaetaan nykyisin ihan minne sattuu. Osote on selvästi kirjotettu, mutta silti ne viedään satunaisesti pitkin kylää jollekin muulle. Joku "aivan muu" olikin kirjottanut yhteen korttiin "opettele postinkantaja lukemaan!" ja muutama päivä myöhemmin tuli kortti jossa oli samaa punakynää millä tuo oli kirjotettu, että ei tainnut oppia...

Lissu said...

Molemmat Tammisaaren graffitit ovat naisellisen kauniita! Jatkukoon tàmà vuosi yhtà gfaffitillisena.

sea said...

Tää prinsessa on minusta aika söötti. Oli alkunperin pampula, mutta kissa meni ja söi kumilenksun poikki heti kärkeensä. Tuommosena nukkenakin vaivasi kyllä kissan mieltä jatkuvasti. Ei auttanut yhtään pitää pöydällä tai se käytiin varastamassa heti! Anni ei muuten yleensä tavaroita pöydältä vie, ei edes ruokaa. :)

Sister Shirley said...

Love this little princess, and love your blog! Great pics.

sea said...

I love the princess too. And thanks. :)

Anonymous said...

Sun tekemät neulegraffitit on hienoja :) Ensimmäisen oman neulegraffitini jätin Holiday Club- kylpylän sataman puuhun.

sea said...

Kiitos. Pitäisi ryhdistäytyä ja viedä uusiakin, valmiita töitä kyllä olisi. :)

Kävin vilasemassa neulegraffitin blogistasi. Aikas söpö kaveri! :) Kirjoneulonta ei muuten ole helppoa, mutta kyllä se siitä kun vaan opettelee. En itsekään ole siinä vielä mikään loistava. :)

Lau said...

Hei!

Olen antanut blogillesi tunnustuksen. Olen vasta-alkaja bloggailussa, joten en oo ihan varma miten tämä toimii, mutta näin kaiketi :) Käy siis "hakemassa" tunnustus Kädentaikoja-blogistani jos haluat.

Blogisi on ihastuttava ja graffitit mainioita! Tulen niistä hyvälle tuulelle :) Täytyykin tehdä joku kerta graffitinmetsästyskierros kun pääsen Tampereelle käymään.

sea said...

Kiitos! Mä en liitä tunnustuksia tänne, mutta arvostan toki kaikkia. :) Sun blogi vaikuttaa mielenkiintoselle, pitää käydäkin tutustumassa siihen tarkemmin. :)

Anna said...

Ja toinen ikävä ilmoitus, myös tämä on saanut tuta. Tuo ihana prinsessa on revitty irti, jäljellä on siis enää tuo neulottu lappu :(

sea said...

Joillakin tuntuu olevan tarve repiä näitä "lisukkeita" irti, minkäs teet. Noh, sentään puolet työstä on jälkellä. :D

Kim said...

Funky!

sea said...

thanks! :)