Thursday, 16 September 2010

Uusi Musta julkaisu jutun neulegraffiteistani.

Kesä on mennyt lähinnä vanhojen töiden korjaamiseen ja poistamiseen, eikä neulominen helteellä ole oikein maistunut. Nyt alkaa taas olla varastossa neulegraffiteja, joten enköhän kohta kiinnittele uusiakin töitä katukuvaan. :)

****

Äh! Huomasin juuri, että kartasta puuttui muutama neulegraffiti! Ne on nyt lisätty, toivottavasti nyt on kaikki.

Gee! I just notice the map was missing some of my knit gfaffities. Well, they are there now, hopefully all of them.

4 comments:

anselmi said...

Kiva juttu graffiteista! Sammaljutut on aika pysäyttäviä. :)

Olin ite ihan fiiliksissä viime viikonloppuna Mikkelissä, koska näin ensimmäistä kertaa ihka oikean neulegraffitin! Kaverit ihmetteli, kun baarista hotellille matkatessa hihkuin löydökseni johdosta... :D Tarkemmin en siinä "mielentilassa" jäänyt teosta tutkimaan, mutta sen värikkyys jäi mieleen. :)
Ajattelin, että pitää heti mainostaa sulle löytöäni ja mitä vielä, tänne tullessa (seurailen pääasiassa Annia ;)) näin että se on sinun tekemä!!! ;) Mikä yhteensattuma! Ehdottoman piristävää! Kiitos Sea. :) Ja löydös oli siis tuo kävelykadun(?) ts. Hallituskadun yksilö. :) Niin kivaa!

sea said...

Minun neulegraffiteja kaikki Mikkelin tekeleet taitaa juu olla, porukat katsos asuu siellä. :) On näistä neulegraffiteista joskus ollut puhe Annissakin, mutta ei kovin usein.

Harmittaa kun unohdin siitä tekeleestä urli-lapun!

anselmi said...

No juu, laskinkin yhteen 1+1 ja tajusin mikä yhteys on sinun ja Annin maaseutumatkailuilla ja tuolla tekeleellä. ;) Vielä se on ainakin paikoillaan, joten kyllähän sen lapun saisi sinne lisättyä. Olen melko varma ettei Anni pistä vastaan, jos suuntaatte Mikkeliin?! ;)
Ensin en siis ajatellutkaan tällaista yhteensattuman mahdollisuutta, koska en tajunnut heti tuota linkkiä Mikkeliin. :D Olin vaan muuten innoissani. :)

sea said...

Heh. Sieltä mä olen maalta kotosin, joten siellä tulee parit kerrat vuodessa käytyä. :) Seuraavaksi varmaan jouluna, ei viitsi ihan joka lomalla mennä kun matka on junalla kohtalaisen pitkä ja kallis.

Täytyy jouluna tai ensi kesänä kattella saisiko siihen ommeltua lapun. Joutuu varmaan vaan irrottamaan sen jotta saa ommeltua lapun ja kaupungilla ommella, kotiinkaan ei viitti kantaa kun ei yleensä vierailla Mikkelissä keskustassa montaa kertaa per reissu. Katsellaan kehtaako. :D