Wednesday 27 August 2008

pink net

Tämä löytyy Pyhäjärven rannalta missä Nalkalankatu vaihtuu Laukontoriksi.


This is at the Pyhäjärvi lake bank where Nalkalankatu Street meets Laukontori.

double flower

Tämä virkattu neulegraffiti löytyy Näsilinnankadulta, 29 tienoilla.

This crochet knit graffiti is at Näsilinnakatu Street, near number 29.

Friday 22 August 2008

Ihmiset kyselevät kovasti miten neulegraffitit kestävät tätä Suomen vaihtelevaa säätä. Kävin tänään Metsolla ja nappasin kuvan ensimmäisestä neulegraffitistani joka on ollut paikallaan parisen kuukautta. Raasun häntä näyttää hieman väsynelle, koska oli märkä, mutta yllättävän hyvälle! Tampereella on ollut tosi vaihteleva sää koko elokuun, joka päivä on satanut ja paistanut, rakeitakin on kesän aikana tullut.
Tietenkin kestävyys on hieman kiinni mihin neulegraffiti on laitettu, mutta pidän tuota Metson tiikeriä hyvänä oppaana, se kun on aika avoimessa suojattomassa tilassa. :)

People keep asking me how the knit graffitis bear the Finnish weather. Well, I took this pic today, it's the first knit graffiti and it has been at Metso around two months. The weather has been very diverse this summer. At August it has been both rain and sun almost every day. I think the tiger is still in pretty good shape, it was wet so the tail was bit tired. ;)


ps. Ugly rainbown urli-lappu viety! Toivottavasti sen nypännyttä hävettää!
ps. Someone has take the url-tag from ugly rainbow. Hope you feel ashamed!

Tuesday 19 August 2008

granny squares

Nämä neliöt löytyy Sorsapuiston pohjoispäässä olevalta leikkikentältä.
En tiedä kuinka kauan tämä siellä on, sillä kiinnittäessäni tuota kentällä oli nainen joka katsoi niin pahasti, että uskon hänen saapuvan heti huomenna paikalle saksien kanssa. :(

These squares are at the north end of Sorsapuisto park, at the playground.
Not sure how long this will be there. When I sew this there were a women who gave me such a dirty look that I'm sure she will be back by tomorrow with scissors to cut it off. :(

flower grid

Tähän tähän mennessä isoin työni löytyy Pinninkadun ja Vellamonkadun risteyksestä.

At the corner of Pinninkatu Street and Vellamonkatu Street.

Wednesday 13 August 2008

Sain mailin, että colour curve on viety. Voi harmi! Niin moni piti siitä!

Tuesday 12 August 2008

warm tree


Toisen tekeleen (pikkusiskon värivalikoima) jätin Hakaniemeen Ympyrätalon takana olevan rannan leikkipuiston kylkeen. Tarpeeksi sekavaa? ;)


Second one is at Hakaniemi, behind the Ympyrätalo "Round Building".

stripy net

Kävin tänään Helsingissä ja pitihän sinnekin jättää parit neulegraffitit.
Ensimmäisen jätin Vilhonkadulle ihan rautatieaseman lähelle.


I went to Helsinki today and I just had to leave some fun to them too. ;)
First one is at Vilhonkatu street near railway station.

Wednesday 6 August 2008

King of arms

Pikkusiskon (16v) mielestä prinsessan piti saada kaveriksi miespuolinen, joten syntyi kuningas.
Kävimme tänään Hervannassa katsomassa tulevia koteja ja jätimme kuninkaan Vapaa-aikakeskuksen takana sijaitsevan leikkikentän porttiin.

Princess needed "a partner". This King is at the playground behind Hervanta leisure center.

Tuesday 5 August 2008

Mahtaako kukaa lukija kulkea säännöllisen epäsäännöllisesti Moreenian, Tampereen taidemuseon tai Nalkalantorin liepeillä? Ottasin mielelläni väliaikatietoja rose lace-like, butterfly ja ugly rainbow neulegraffiteista. Itse en noilla alueilla kovinkaan liiku joten jää vähän heikoille tieto noiden kohtalosta.

Kaipaisin isohkoa suorakaiteen muotoista pitsiohjetta tai jotain jonka voi soveltaa tuollaiseksi. Tarkoitus olisi ommella semmoinen puun ympärille. Etsinnässä on myös Tampereelta leikkikenttää jossa on karuselli. Lankalahjoituksiakin otetaan vastaan. Myös paikkavinkkejä saa jakaa, kenties sinun kotiovesi? Anyone? :)

Kiitos kaikille kommentoijille blogissa ja livenä. Ihana kun ihmiset tunnistaa (ei nyt ihan kadulla, mutta kaupassa ;) Jatkakaa samaan malliin!

Saturday 2 August 2008

pink princess


Eteläisestä Koskipuistosta oli viety stipy flowers joten vein samoille seuduille uuden. Tämä on vähän pidemmälle etelään, Verkarannan alarannassa. Läheltä löytyi muuten enkeli! Harmi ettei siinä ollut mitään lappua kenen tekele se oli. Tietääkö kukaan?

Near Ilves hotel, Verkaranta stairs to the bank.