Tuesday, 5 August 2008

Mahtaako kukaa lukija kulkea säännöllisen epäsäännöllisesti Moreenian, Tampereen taidemuseon tai Nalkalantorin liepeillä? Ottasin mielelläni väliaikatietoja rose lace-like, butterfly ja ugly rainbow neulegraffiteista. Itse en noilla alueilla kovinkaan liiku joten jää vähän heikoille tieto noiden kohtalosta.

Kaipaisin isohkoa suorakaiteen muotoista pitsiohjetta tai jotain jonka voi soveltaa tuollaiseksi. Tarkoitus olisi ommella semmoinen puun ympärille. Etsinnässä on myös Tampereelta leikkikenttää jossa on karuselli. Lankalahjoituksiakin otetaan vastaan. Myös paikkavinkkejä saa jakaa, kenties sinun kotiovesi? Anyone? :)

Kiitos kaikille kommentoijille blogissa ja livenä. Ihana kun ihmiset tunnistaa (ei nyt ihan kadulla, mutta kaupassa ;) Jatkakaa samaan malliin!

2 comments:

Anonymous said...

Ensi kertaa törmäsin blogiisi ja neulegraffiteihin ja olen aivan ihastunut tähän ideaan! Helsingin Metro-lehdessä oli blogisi osoite ja täytyy sanoa, että tänne eksyminen piristi päivääni. Huomenna menen tutkailemaan, onko Helsingin rautatieaseman vieressä oleva neulegraffiti vielä paikallaan.

sea said...

Oih! Ei sulla olisi sitä Metro-lehteä tai tarkemmin sanoen kuvaa siitä pätkästä? :)

Toivotaan, että on. Sain jonkun aikaa sitten mailin jossa kerrottiin sen siellä vielä olevan. :)