Wednesday, 3 December 2008

Christmas bells


Olen monesti matkannut tästä ohi bussilla Hervantaan (vuosia sitten ja nykyään kun taas asun täällä). Useasti bussi jumittuu näihin valoihin. Joskus kuukausi sitten välähti, että tähän sopisi hyvin jouluinen neulegraffiti. Siinä se nyt sitten vihdoin on. :)
Hatanpään valtatien ja Tampereen valtatien risteyksessä.


I often use the bus 30 to go Hervanta and almoust every time the bus stops in these lights. About a month ago I though that nice Christmas knit graffiti would make people smile while waiting. So here it is, at the intersection of Hatanpään valtatie and Tampereen valtatie.

11 comments:

ANna said...

Onpa ihanan jouluinen! Hyvä viedä joulun rauhan sanomaa tuollaiselle isolle tielle. Siellä ajajat varmasti tarvitsevat muistutusta rauhasta ja kärsivällisyydestä :)

sea said...

Mä kanssa tykkään tästä. Noi kellot heiluu tosi kivasti tuulessa.

Anonymous said...

Tämäkin pitää tsekata kunhan täältä Hervannasta kaupunkiin asti pääsen. Tosi harvoin tulee käytyä kaupungilla.

Jenni said...

Aivan ihanan jouluinen.:) Sun graffitit on niin ihania aina. Pupukin on ihana.:) Miten sä laitat noi korvat noille eläimille?

sea said...

Tanja A: Toivottavasti kellot on paikallaan, niistä tuli niin kivat. :)

Pötkylöitä: Kiitos, kiitos. Korvat on ihan ommeltu paikalleen, eläimestä riippuen olen tehnyt virkkaamalla pylväitä päällekäin tai yhden rivillisen. Sen jälkeen olen loppu langalla ommellut korvat kiinni kroppaan. :)

Elina said...

Nämä on ihania!!! Nerokasta!!!

sea said...

Näistä tuli juu minunkin suosikki kun ompelin tuota paikalleen. Niin ihanasti kellot heilui pimeässä. :)

Anonymous said...

Kiitos ihanasta blogista! Sait inspiroitua minut: Tein heti yhden ja kävin jo viemässä paikoilleen.. Ja uusia ideoita pursuilee..

sea said...

Kiitos itsellesi. Ihana kun ihmiset innostuu näistä myös. Kuvia ei varmaan ole saatavilla neulegraffitistasi?

knittone said...

Heips! Olen tuo aikaisempi anonyymi :) Innostuin siis niin, että tein myös oman blogini: knittone.blogspot.com ja sieltä näkyy kuva graffitistani mikä ei ole kyllä mitään näiden sun luomusten rinnalla! Mutta way to go :D

Mielestäni aivan ihana tämä jouluinen graffiti! Kellot ovat mahtavat. :)

sea said...

Voih! Sun reppanas on tosi sulonen! Ihana! :)