Tuesday, 16 September 2008

Koululainen pyysi jonkun aikaa sitten kuvia neulegraffitijuttua varten. Juttu on himpun pettymys, minua tai tätä sivua ei mainita mitenkään...

Koululainen asked photos of my knit graffities a while ago. Now the magazine is out. I'm bit disappointed, no mention of me or this page...

9 comments:

Taija K said...

Tämän päivän Hesarissa Tampere ja neulegraffitit mainitaan (C1-sivulla). Siinäkään ei puhuta tekijästä mitään, mutta juttu käsittelee graffiteja yleisesti ja lopussa todetaan, että Tampere on mielenkiintoisin graffitikaupunki juuri näiden neulegraffitien ansiosta.

Anonymous said...

Olin juuri tulossa kertomaan samaa kuin Taija tuossa ylhäällä, mutta hän olikin nopeampi :)

sea said...

Oih! Voisiko joku teistä ottaa siitä kuvan ja lähettää minulle? Sellaisen ison mistä näkee lukea? :)

Anonymous said...

Hei vaan! Inhoan yli kaiken töherryksiä ja graffiteja, vaikkakin vaivalla tehtyjä mutta silti luvattomia. En käsitä, miten yllättäin ihastuin töihisi täysin ja kuola valuen katselen niiden kuvia! Vaikka olisivatkin luvatonta puuhaa, en usko, että kukaan töistäsi voisi vihastua. Päin vastoin itse tulisin nähdessäni mukavalle tuulelle! Ihan loistavia töitä! Jatka harrastustasi!

Löysin sivusi juuri tuon mainitun Hesarin artikkelin perusteella, kun ihmettelin, mitä kummaa ovat neulegraffitit. Googlella löysin. Joko sait kuvan artikkelista? Voin toimittaa, jos et ehtinyt saada vielä.

Sitten vielä yksi juttu: miten ompelet graffitin paikoilleen? Moro-liitteessä luki, että lanka on valmiina kiinnitettynä graffitilappuun. Tarkoitettiinko sillä vain sitä, että neulottuasi graffitin jätät siihen pitkän langanpään, jolla ommella systeemi kiinni? Vai onko sulla jokin hieno tekniikka tähän?

*ihailua ja kunnioitusta*

Laura

sea said...

En minäkään pidä perinteistä graffiteista, paitsi ehkä jos ne on luvallisia ja kunnolla tehtyjä. Tagit ja sotkut on kamalia. Neulegraffitit taas vei sydämen ihan kokonaan, ne on vaan niin pehmeitä ja suloisia. :D

Ilmeisemmin siinä lehtiversiossa ei ole sen enempää kun nettiversiossa? Nettiversion näin.

Juu, ihan vain pitkä lanka, neula lankaan ja kiinni. Joskus jätän pitkän langan, joskus laitan uuden pitkän langan, periaate kuitenkin ihan sama. :)

Toivottavasti tämä nyt tarkoittaa, että teet itsekin neulegraffitin? ;)

Taija K said...

Sori, huomasin vasta nyt, että kyselit lehtijuttua. Meillä on sen päivän Hesari jo mennyt lehtikeräykseen.

sea said...

Ei mitä, näin tosiaan nettiversion. :)

Anonymous said...

graffitit on kuin koiran kusijälkiä luonnossa, neulegraffitit samaa parfymoituna...

sea said...

Mä arvasin, että joku takertuu tuohon, vähän pohdinkin saisiko sitä laittaa tuohon juttuun. Mutta onhan se totta, kyllä neulegraffitikin on jonkinlainen merkki itsestään, se vain on helpompi poistaa ja varmasti useampi siitä ilahtuu kun suuttuu. :)