Monday, 21 July 2008

beaded heather


Tämän graffitin lanka oli vähän turhan paksua, mutta lanka oli niin kaunista! Lisäsin valkoisia helmiä keventämään hieman.
Kuninkaankatu 33 B ovessa.

This beautiful but bit too thick graffiti is at Kuninkaankatu street 33 B.

4 comments:

Tellu-Tellervo said...

Hei, neulegraffitit ovat tosi hieno juttu, aivan mahtavaa :) En ollut aikaisemmin kuullutkaan.

Neulelehden ohje on ollut jossakin vanhassa Suuri Käsityökerho-lehdessä, mutta muistan sen ulkoa. Luo aluksi 3 silmukkaa ja lisää jokaisella oikealla kierroksella 1 silmukka keskisilmukan molemmilla puolilla (neulo nurja puoli ilman lisäyksiä, neulotaan siis sileää :) Lisää niin monta kertaa, kuin minkä kokoisen lehden haluat neuloa. Päätä sitten jokaisen kierroksen alussa 1 silmukka, kunnes silmukat loppuvat.
Kiva seurata blogiasi jatkossa :)

sea said...

Et ole ainoa, olen monella saanut kertoa mistä ihmeestä neulegraffiteissa on kyse. :D

Kiitos ohjeesta! Aloitinkin eilen jo lappusen mihin noita lehtiä tarvisen. :)

Henriikka said...

Hei!

Asun juuri tässä talossa, ja eilen pitkän työpäivän jälkeen oli ihana nähdä tuollainen piristys! Lanka todellakin on kaunista, ja toivon ettei kukaan graffitia ota pois, on se sen verran nätti. :)

(Hassua, että vähän aikaa sitten luin jutun sinusta Moro-lehdestä ja toivoin, että meidänkin oveen saisi tuollainen ilmestyä!)

Toivoopi Kuninkaankadun asukki Henriikka. :)

sea said...

Telepatiaa! :D Näytti sen verran surkealle kun on julkisivuremontti tms meneillään, että ajattelin neulegraffitin piristävän. Ja vielä ihan uuteen oveen!